• :
Sa 14th Dez

17 Rabī ath-Thānī 1441

KOHA ORA
Imsaku 00:00 06:15
Dielli 08:05
Dreka 00:00 12:21
Ikindija 00:00 14:19
Akshami 00:00 16:41
Jacija 00:00 18:11
Bitte Handy auf Lautlos stellen

Allahu urdhëron drejtësi, bamirësi, ndihmë të afërmve, e ndalon nga imoraliteti, nga e neveritura dhe dhuna. Ju këshillon ashtu që të merrni mësim. (Kuran, en-Nahl: 90)

Islamische Gemeinschaft

FREE
VIEW